Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهر نوشت: سرپرست سازمان سینمایی درباره حواشی به‌وجود آمده در چهار روز ابتدایی سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شریان نیوز، حسین انتظامی سرپرست سازمان سینمایی در حاشیه بازدید از سینمای رسانه‌ها در جشنواره سی و هفتم فیلم فجر، در جمع خبرنگاران درباره فرآیند تسهیل فعالیت اصحاب رسانه در جشنواره فیلم فجر گفت: در آیین‌نامه‌ای که برای کلیه جشنواره‌های وزارت ارشاد، در هر حوزه تخصصی در دست تدوین است و تا پایان سال مباحث آن منتشر می‌شود، چارچوب و اصول کلی هر جشنواره معین می‌شود و طبعا یکی از مهمترین بخش‌های این آیین نامه مربوط به تعامل با رسانه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این آیین نامه معین خواهد شد که چگونه رسانه‌های تخصصی از ظرفیت هر رویداد استفاده کنند.

وی درباره فرآیند پیچیده دریافت کسب مجوز فعالیت رسانه‌های تخصصی هم گفت: امروز خوشبختانه به همت هیأت نظارت بر مطبوعات، رسانه‌های مکتوب و پایگاه‌های خبری، زمان صدور مجوز طولانی‌ای ندارند و به حدود ۴ یا ۵ ماه رسیده است. رسانه‌های دیگری که در این دو قالب نمی‌گنجند باید از مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد مجوز لازم را دریافت کنند.

انتظامی درباره فضای حاکم بر جشنواره سی‌وهفتم هم تأکید کرد: خوشبختانه شاهد برگزاری بانشاط جشنواره هستیم و مسیری که این رویداد در سال‌های گذشته طی کرده است، هر سال بهتر از سال گذشته ادامه داشته و دارد.

سرپرست سازمان سینمایی در پاسخ به سئوالی درباره مطالبه مشترک اصحاب رسانه از صاحبان فیلم‌ها در زمینه شفافیت مالی، اتهام‌زنی برخی فیلمسازان علیه یکدیگر از تریبون نشست‌های رسانه‌ای جشنواره فجر و تمهید سازمان سینمایی برای سامان‌دهی این شرایط گفت: شفافیت آنقدر مفهوم جامعی دارد که در صورت تحقق همه این مباحثی که به آن اشاره می‌کنید خود به خود رنگ خواهد باخت.

وی افزود: دستگاه دولتی باید ضوابط خود را در زمینه حمایت‌ها اعلام کند و اولویت‌ها و بسته‌های حمایتی‌اش مشخص باشد. از طرف دیگر در خود صنف هم باید شاهد کمک و همراهی باشیم تا در قالب رابطه‌ای مشخص و دقیق همه فعالیت‌ها شفاف و دقیق باشد، حمایت‌ها، ‌سرمایه‌ها و حتی قراردادها به صورت شفاف منتشر شود. این همان کاری است که خانه سینما دنبال می‌کند تا زمانی که سرمایه‌ای وارد سینما می‌شود و همه ما هم باید از آن استقبال کنیم، این سرمایه دچار آسیب نشود.

انتظامی درباره سازوکار برخورد با افرادی که بدون سند برخی سینماگران را متهم به استفاده از پول‌های کثیف می‌کنند در سازمان سینمایی هم گفت: وقتی همه چارچوب‌ها مشخص باشد قطعا این موارد هم در آن لحاظ خواهد شد.

انتظامی در پاسخ به سوال دیگری درباره حواشی نمایش «متری شیش و نیم» در روز نخست جشنواره و شائبه اعمال نظر برخی نهادهای خارج از جشنواره بر فرآیند حضور فیلم هم توضیح داد: در این زمینه توضیحات لازم و پاسخ صریح را دبیر جشنواره داده است و سعی می‌کنم در حوزه تخصصی همکارانم ورود نکنم.

وی درباره شرایط تعاملی سازمان‌ها و نهادهای خارج از سازمان سینمایی با جشنواره فجر هم گفت: اصل تعامل طبیعتا خوب است و فیلم‌هایی که به جشنواره راه پیدا کرده‌اند در یک فرآیند تعریف شده پذیرفته شده‌اند. کمااینکه در دوسال اخیر این آثار پس از دریافت پروانه نمایش در جشنواره اکران می‌شوند تا بعد از جشنواره اکران آن‌ها با مشکلی مواجه نشود.

انتظامی درباره اعمال نظر برخی نهادها بر سرنوشت همین فیلم‌های دارای پروانه نمایش توضیح داد: زمانی نهادها با تهیه‌کنندگان وارد مذاکره می‌شوند و با آن‌ها تعاملاتی دارند که آن بحث دیگری است اما از نظر جشنواره همه فیلم‌های حاضر در جشنواره می‌توانند اکران شوند.

وی در پاسخ به سوالی درباره حاشیه‌های به‌وجود آمده درباره تک‌خوانی زن در آیین افتتاحیه جشنواره فجر با اشاره به اینکه اساساً تک‌خوانی در این مراسم صورت نگرفته است، طرح این سوال را از اساس منتفی دانست.

سرپرست سازمان سینمایی درباره تناسب فیلم‌های حاضر در جشنواره سی‌وهفتم و چهل‌سالگی انقلاب اسلامی هم گفت: فیلم‌هایی که امروز در جشنواره نمایش داده می‌شود آثاری است که در طول یک سال گذشته ساخته شده است و اهل فن که آثار پارسال و امسال را دیده‌اند اذعان دارند که کیفیت و مضامین فیلم‌ها ارتقا پیدا کرده است.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۳۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»

خبرگزاری مهر-گروه هنر-علیرضا سعیدی؛ فرآیند تولید و ارایه آثار و محصولات موسیقایی و حاشیه‌های ریز و درشت دنیای موسیقی طی سال‌های اخیر تبدیل به «فرصت» و «چالش» مهم و جالب توجهی شد که بسیاری از دست‌اندرکاران و فعالان عرصه موسیقی را بر آن داشت تا فارغ از رسانه‌های رسمی به ارائه و انعکاس فعالیت‌های موسیقایی خود در بسترهای متنوع «فضای مجازی» بپردازند و در این مسیر بسیار مهم و مؤثر بر افکار عمومی جامعه، حضور چشمگیری داشته باشند. حضوری که بعضاً برای آن‌ها دربرگیرنده اتفاقات مبارک و ارزشمندی در جهت معرفی خود و محصولات موسیقایی‌شان شد و در برخی موارد هم باعث دردسرهای زیادی شد که می‌تواند در ابعاد مختلف اجتماعی و فرهنگی‌اش مورد بررسی و واکاوی بیشتری قرار گیرد.

شرایطی دارای اهمیت که اکنون نمی‌توان به راحتی از آنچه در این بستر رسانه‌ای روی می‌دهد، بی‌تفاوت گذشت. چارچوبی دارای چالش و پر از فراز و نشیب‌های عجیب و غریب که تبدیل به اقیانوس پهناور و بی‌انتهایی شده که هر چه قدر در آن حضور داشته باشیم، بیشتر متوجه ابعاد پیچیده آن می‌شویم. شرایطی که در دنیای موسیقی فرآیند بسیار پررنگی دارد و تقریباً تمامی فعالان موسیقی را برآن داشته تا در این راه پر پیچ و خم اما جذاب برای مخاطب، به معرفی و به اصطلاح بیگانه «پرزنت» محصولات و دیدگاه‌های خود بپردازند. شرایطی که شاید بیان بسیاری از آنها در قالب رسمی خبرگزاری‌ها و رسانه‌های رسمی کشور جایگاهی نداشته باشد اما دربرگیرنده ابعادی است که می‌تواند برای طرفداران و دوستداران موسیقی مشتمل بر رویدادهای مکتوب و تصویر جالب توجهی باشد.

اتفاقاً ظهور و بروز چنین شرایطی است که هم موجب رشد و تولید اخبار و نوشتارها و تصویرهای به اصطلاح «زرد» و «غیرقابل انتشار در رسانه‌های رسمی» شده و هم ایجاد کننده فضای رقابتی بین رسانه‌های رسمی و رسانه‌های فعال در فضای مجازی شده است که این مسایل نیز دربرگیرنده ملاحظات فراوانی است. ملاحظاتی که رجوع به آنها می‌تواند ویترین حواشی و اظهارنظرهایی باشد که رجوع به آنها با در نظر گرفتن ملاحظات و باید و نبایدهایش امری اجتناب ناپذیر است.

«یک هفته با فضای مجازی موسیقی» عنوان سلسله گزارش‌های هفتگی سرویس هنر خبرگزاری مهر برای مرور متن و حاشیه منتخب رویدادهای موسیقایی از پنجره فضای مجازی است که روزهای پایانی هر هفته با استفاده از مطالب منتشر شده هنرمندان و فعالان عرصه موسیقی کشورمان در بسترهای مختلف فضای مجازی پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

حسین حقیقی؛ واکنش به یک موسیقی ضد صهیونیستی

حسین حقیقی از خوانندگان فعال موسیقی پاپ که طی سال های اخیر علاوه بر تولید آثار عاشقانه، حضور فعالی نیز در عرصه تولیدات مربوط به آثار اجتماعی و موضوعی دارد و اخیرا هم خوانندگی موسیقی تیتراژ فیلم سینمایی «ضد» را به عهده داشت، طی روزهای گذشته و از پس تجمع ضد اسراییلی دانشجویان حامیان فلسطین در آمریکا اقدام به انتشار سلسله استوری هایی درباره یک موسیقی اعتراضی به نام «leve palestina» کرده است و در این باره نوشت:

این روزها در راهپیمایی ها و تجمعات ضد اسراییلی و در میان حامیان فلسطین یک موسیقی خاص پخش می شود که با وجود تلاش صهیونیست ها خیلی خوب منتشر شده و دست به دست می شود.

این موزیک به زبان سوئدی است و جورج توتاری ۴۷ سال پیش آن را ساخته است. توتاری فلسطینی است اما سال ۱۹۷۰ اجبارا به سوئد پناهنده شده است. در همان سال ها برای اینکه صدای وطنش باشد و از ظلم رژیم غاصب حرف بزند، یک گروه موسیقی به نام «کوفیا» تشکیل می دهد به معنی «چفیه». ترجیع بند آن هم چنین است: زنده باد فلسطین، مرگ بر صهیونیسم.

علیرضا عصار؛ انتشار یک تک آهنگ جدید با آرزوهای خوب

علیرضا عصار از خوانندگان گزیده کار و کم حاشیه موسیقی پاپ ایران که این روزها در بی خبری کامل مشغول به سرانجام رساندن پروژه جالب توجهی است، طی روزهای گذشته بود که پس از مدت ها تک آهنگ جدیدی به نام «پیرمغان» را منتشر کرد.

وی در صفحه شخصی اش پیرامون انتشار این تک آهنگ که همچون سایر کارهایش از حال و هوایی متفاوت تر از جریان فعلی موسیقی پاپ برخوردار است، نوشت:

ترانه «پیر مغان» با آرزوی روزهای روشن و به امید شنیدن خبرهای خوب با عشق به شما عزیزان تقدیم می‌شود.

در این قطعه سبزه منصور شاعر بخش اول، بهرام آقاخان و همایون نصیری تنظیم کنندگان، دارا دارایی نوازنده گیتارباس، پویا نیکپور نوازنده پیانوو میکس و مستر، همایون نصیری نوازنده پرکاشن، بهرام آقاخان نوازنده گیتار نایلون، رضا عسگرزاده نوازنده دودوک برخی از اعضای گروه اجرایی را تشکیل می دهند.

حسین صفامنش؛ اعتراض در فضای مجازی پاسخ در نشست خبری

پس از پخش آخرین قسمت های سریال تلویزیونی «نون.خ» به کارگردانی سعیدآقاخانی بود که حسین صفامنش از خوانندگان موسیقی کردی با انتشار ویدیویی نسبت به استفاده آثارش در سریال «نون. خ» اعتراض کرد و گفت: به زودی پیگیری قانونی و قضایی نسبت به این موضوع را آغاز خواهد کرد.

صفامنش در این ویدیو عنوان کرده که استفاده از آثارش بدون کسب اجازه و قرارداد با این خواننده و مدیربرنامه اش بوده است.

گویا مدیر برنامه های حسین صفامنش شکایت رسمی و قانونی خود درباره این روند غیرقانونی را علیه سعید آقاخانی در مرجع قضایی ثبت کرده است.

پس از طرح این انتقادها بود که مهدی فرجی تهیه کننده سریال «نون.خ» در نشست خبری این سریال که طی روزهای گذشته برگزار شد در رابطه با موضوع مطرح شده از سوی صفامنش توضیح داد: موضوع ربطی به آقای آقاخانی ندارد و به من به عنوان تهیه کننده مربوط می شود. ما در یکی از فصل ها هم از «شیرین شیرین» آقای محمدیان استفاده کردیم که او تماس گرفت و بسیار هم تشکر کرد و گفت این موسیقی موجب شعف و تحسین شده است. ما در بخش کولبرها از موسیقی آقای صفامنش استفاده کردیم، البته نافی موضوع مالکیت معنوی نیستم ولی تصورم نبود شکایت کنند. فکر می کردم او زنگ می زند و می گوید دمت گرم وقتی به کولبرها پرداختی از این قطعه استفاده کردی. حتما برای جبران ماجرا در خدمت هستم. در این ۲ فصل قبلی تلاشی هم صورت گرفت که بتوانیم با او مذاکره کنیم. سعید آقاخانی دنبال صدای بکری بود اما نشد از ایشان استفاده کنیم. آرزو دارم موفق باشند.

سید جواد هاشمی؛ ماجرای رپ خوانی و پاسخ به حواشی در شبکه دو

از دیگر نکاتی که طی روزهای گذشته در فضای مجازی سر و صدای زیادی به پا کرد، مربوط به ماجرای رپ خوانی سید جواد هاشمی در پوشش غیرمتعارف آنچه از او دیده ایم، با همراهی خواننده ای به نام علی حسینی در یک کلیپ است که واکنش های زیادی را در فضای مجازی به همراه داشت.

هاشمی اما سرانجام در برنامه تلویزیونی «مداربسته» شبکه دو سیما بود که در گفت‌وگو با حسین رفیعی مجری برنامه نسبت به این اتفاق واکنش نشان داد و گفت: من در این فیلم یک «هودی (به سویی‌شرت‌هایی که کلاه داشته باشند هودی گفته می‌شود)» پوشیده بودم و موسیقی را که توسط خواننده اجرا می شد لب می زدم. موضوعی که گویا با حواشی و واکنش های بسیار زیادی مواجه شد که برایم بسیار جالب توجه بود. در حالی که بسیاری از دوستان می دانند من در آموزش و پرورش موسیقی کار می کردم و بسیاری از هنرمندانی که اکنون به صورت حرفه ای موسیقی کار می کنند عضو گروه های سرودی بودند که بنده در آنها به عنوان مربی حضور داشتم. به هر حال من کارم موسیقی بوده و حالا آمدم با یک جوان، موسیقی اش را لب زدم. شرایطی که موجب شد خیلی به من بد و بیراه بگویند.

وی افزود: حتی برخی از کاربران دایم اعتراض می کردند که چرا «هودی» پوشیدی؟ حالا که پوشیدی چرا مارک دارش را به تن کردی؟ خلاصه که در معرض انواع و اقسام حرف در فضای مجازی بودم. در حالی که جالب است بدانید همین علی حسینی که با او در قطعه لب خوانی کردم از خوانندگان خوبی است که کارهای مذهبی هم زیاد خوانده و حتی در حمایت از فلسطین نیز کارهایی را تولید کرده و این بار از من خواست تا در کنارش باشم.

این بازیگر اظهار کرد: وقتی هودی را به من دادند تا بپوشم می دانستم که ممکن است مساله شود ولی هیچ نگفتم و پوشیدم و رفتم، اجرا کردم. حتی هادی حسینی پدر علی حسینی که از تهیه کنندگان موسیقی بود به من گفت: «آقا ترکاندید» و من به او نگفتم که این من را می ترکاند.


محسن چاوشی؛ حرف های محمدعلی بهمنی کذب محض است

محسن چاوشی از خوانندگان مطرح موسیقی پاپ که فعالیت هایش همواره زیر ذره بین اصحاب رسانه و فضای مجازی است، طی روزهای گذشته بود که از پس مصاحبه تصویری محمدعلی بهمنی شاعر و ترانه سرای پیشکسوت کشورمان با سامانه «بیلبورد» که انتقادات تندی را بر علیه محسن چاوشی درباره مجوز شعر یکی از آثارش بر زبان آورده بود، واکنش نشان داد.

وی در کامنتی برای پست منتشر شده این مصاحبه تصویری نوشت:

خوب است شاعران پا به سن گذاشته و پیشکسوت حرمت عمر و قلم خود را نگه دارند و لااقل از حافظه به دروغ کمک نگیرند یا نه ... از قول کسی، دیگر خاطره و خطاب شخصی در نیاورند. من کسی را فلانی جان صدا که نمی کنم هیچ؛ از اساس چنین مکالمه و مراوده ای که آقای محمدعلی بهمنی ذکرش را می کنند به یاد نمی آورم. حرف های شاعر در گفت‌وگویی که داشته از اساس کذب است و محلی از اعراب ندارد. جز به جز آن.

کد خبر 6093770 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • ۶ روستای دشتستان میزبان جشنواره ملی رضوی + تصویر
  • ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر برگزار شد
  • جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود
  • مریل استریپ نخل طلای افتخاری جشنواره کن را دریافت می‌کند
  • ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر آغاز شد
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • آغاز جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر + تصویر
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران
  • از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»